:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. szeptember 7. 13:51

Év végéig 0 forintos havidíj az ADSL-t bütykölők jutalma

A HWSW a mai nappal egy új ADSL csomagot indít útjára otthoni előfizetők részére, amelynek lényege, hogy a megrendelést követően a T-Com szakemberei nem mennek ki felszerelni a modemet, azt a megrendelőnek magának kell elvégeznie.

[HWSW] A HWSW a mai nappal egy új ADSL csomagot indít útjára otthoni előfizetők részére, amelynek lényege, hogy a megrendelést követően a T-Com szakemberei nem mennek ki felszerelni a modemet, azt a megrendelőnek magának kell elvégeznie.

Az ADSL szolgáltatás megrendelése után elküldjük a "Szereld magad" egységcsomagot, amely tartalmazza a modemet és a szükséges többi alkatrészt, valamint egy gazdagon illusztált üzembehelyezési útmutatót. A csomag ára bruttó 5990 forint, ez tartalmazza a futárszolgálattal történő kiszállítást is az ország egész területére.

Az induló akciónk értelmében az ügyfelek 2005. december 31-ig 0 forintos havidíj mellett használhatják az internetet, 2006. január 1-től pedig mindössze bruttó 6990 forintot kell fizetiük havonta. A "Szerelt magad" megoldás nem csak olcsóbb, hanem gyorsabb is a korábbi ajánlatoknál, hiszen az internetes megrendelést követően Ön akár már a második nap élvezheti az 512 kbps sebességű korlátlan ADSL-kapcsolatot.

Noha a "Szereld magad" egységcsomag a lehető legrészletesebb útmutatót tartalmazza a modem felszereléséhez, előfordulhat hogy valakinél mégsem sikerül a telepítés. Ilyenkor a megrendelő igényelheti szakember segítségét, aki kiszáll a helyszínre és bruttó 7500 forintért üzembehelyezi a modemet.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.