Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Fellebben a fátyol az Intel VIIV-ról

Bodnár Ádám, 2005. augusztus 24. 11:48
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Idén januárban reppentek fel az első hírek az Intel által bejegyzett VIIV márkanévről, akkor mindenki azt találgatta, vajon a 64 bites felépítésű vagy a kétmagos processzorok népszerűsítésére használja majd fel a vállalat. Most azonban végre fény derült a nagy titokra: azok a számítógépek kapják majd meg a VIIV logót, amelyeket kifejezetten multimédiás feladatok, például videók rögzítésére vagy zenelejátszásra terveztek.

hirdetés
[HWSW] Idén januárban reppentek fel az első hírek az Intel által bejegyzett VIIV márkanévről, akkor mindenki azt találgatta, vajon a 64 bites felépítésű vagy a kétmagos processzorok népszerűsítésére használja majd fel a vállalat. Most azonban végre fény derült a nagy titokra: azok a számítógépek kapják majd meg a VIIV logót, amelyeket kifejezetten multimédiás feladatok, például videók rögzítésére vagy zenelejátszásra terveztek.

Ha hihetünk a híreknek, azok a számítógépek kapnak majd VIIV matricát, amelyek Intel processzort, Intel chipkészletet, valamint a multimédiás feladatok ellátásához szükséges szoftvereket tartalmaznak. A vállalat a napokban indítja útjára a VIIV marketing-kampányt annak érdekében, hogy a lehető legtöbb vásárlót győzze meg arról, a számítógépeknek ma már helye van egy modern nappaliban.

A VIIV kampány ötlete Eric Kimtől, az Intel értékesítésért és marketingért felelős vezetőjétől származik. Kim idén januárban csatlakozott a vállalathoz, korábban a Samsung Electronics sorait erősítette.

Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.