:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 19. 11:07

Érdekes formatervű MP3-lejátszóval jelentkezett a Sony

Bemutatta legújabb Walkmanjét a Sony, a flash memóriás audiolejátszó érdekessége, hogy szakít a vállalattól eddig megszokott szögletes formatervvel. A készüléket nem véletlen nevezték el Walkam Beansnek, utalva a bab- vagy veseformára.

[HWSW] Bemutatta legújabb Walkmanjét a Sony, a flash memóriás audiolejátszó érdekessége, hogy szakít a vállalattól eddig megszokott szögletes formatervvel. A készüléket nem véletlen nevezték el Walkam Beansnek, utalva a bab- vagy veseformára.

A lejátszó MP3, WAV, WMA és Atrac formátumú dalok megszólaltatására képes és együttműködik a Sony Connect internetes zeneszolgáltatásával is. Amennyiben a felhasználó megunja a memóriában tárolt dalokat, hallgathatja a beépített FM-rádiót. A lejátszott dalok adatait egy háromsoros OLED kijelzőről lehet leolvasni. A Sony állítása szerint az akkumulátor egy feltöltésével akár 50 óra folyamatos zenehallgatás is lehetséges, de egy három perces gyors töltés után már három órát használhatjuk a készüléket.

A Walkman Beans kétféle kapacitással, 1 gigabájtos és 512 megabájtos beépített memóriával kerül piacra, összesen négy színben. Az 512 megabájtos változat ajánlott bolti ára 130 dollár, az 1 gigabájt kapacitású modellé pedig 180 dollár. A Walkman Beans októbertől lesz kapható a boltokban.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.