:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 18. 11:22

Megjelent a népszerű EVEREST rendszerelemző alkalmazás új verziója

A kanadai Lavalys ma kiadta a népszerű EVEREST rendszerelemző alkalmazás legújabb verzióját, amely a 2.20 verziószámot viseli. A program készítői több hibát javítottak, illetve beépítették a frissen megjelent hardverek támogatását is. Az EVEREST 2.20 többek között támogatja az NVIDIA GeForce 7800 GT grafikus kártyákat és a Blu-ray optikai meghajtókat is.

[HWSW] A kanadai Lavalys ma kiadta a népszerű EVEREST rendszerelemző alkalmazás legújabb verzióját, amely a 2.20 verziószámot viseli. A program készítői több hibát javítottak, illetve beépítették a frissen megjelent hardverek támogatását is. Az EVEREST 2.20 többek között támogatja az NVIDIA GeForce 7800 GT grafikus kártyákat és a Blu-ray optikai meghajtókat is.

Az új "Hordozható számítógép" oldal a notebookokkal és egyéb mobil számítógépekkel kapcsolatos információkat listázza, mint pl. csatlakozók és bővítőhelyek listája, akkumulátor adatai és a számítógép fizikai méretei. Az oldal az Intel Centrino Mobil Technológia vizsgálatát is tartalmazza, melynek segítségével megállapítható, hogy a számítógép teljesíti-e a Centrino első illetve második generációjának feltételeit.

Az új EVEREST-változat egyik legfontosabb újdonsága a cserélhető eszközök támogatása, egy USB-kulcs vagy PC-kártya behelyezésekor a szoftver figyelmeztetést küld a rendszergazdának. A szoftver kibővített támogatást biztosít a Bluetooth eszközökhöz valamint az optikai meghajtókhoz, a korábbinál több információ érhető el ezekről az eszközökről.

A készítők továbbfejlesztették az EVEREST-be épített benchmark lehetőségeket is, a 2.20 változat már lehetőséget biztosít az eredmények elmentésére és a régebbi eredményekkel való összehasonlításra. A monitorteszt-modul is bővült, a képélesség ellenőrzésére és beállítására szolgáló alkalmazással.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.