Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 18. 10:55

Stratégiai szövetség a Sun és a VMware között

A Sun Microsystems bejelentette, hogy szövetséget kötött az EMC tulajdonában levő VMware céggel. A megállapodás értelmében a Sun ezentúl a VMware virtualizációs szolgáltatásainak teljes körét kínálja az Opteron-alapú Sun Fire szervereken és a Sun StorEdge 6920 tárolórendszeren.

[HWSW] A Sun Microsystems bejelentette, hogy szövetséget kötött az EMC tulajdonában levő VMware céggel. A megállapodás értelmében a Sun ezentúl a VMware virtualizációs szolgáltatásainak teljes körét kínálja az Opteron-alapú Sun Fire szervereken és a Sun StorEdge 6920 tárolórendszeren.

A megállapodások egyik eredménye, hogy a Sun a VMware ESX Server, a VMware GSX Server és a VMware Workstation termékek viszonteladójaként a Sun Fire kiszolgálókat vagy munkaállomásokat vásárló ügyfeleknek lehetőséget biztosít a konfigurációt kiegészítő virtualizációs szoftver megvásárlására.

A két cég emellett egy technológiai egyezményt is aláírt, amelynek keretében a Solaris 10 a jövőben virtuális operációs rendszerként működhet a VMware termékein. Azzal, hogy a VMware ESX Server támogatja a Solaris operációs rendszert, lehetőség adódik arra, hogy az ügyfelek Opteron-alapú Sun szervereiken akár egyszerre futtassanak Solaris, Windows és Linux operációs rendszereket és szolgáltatásokat, ezzel növelhetik a gépek kihasználtságát.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.