Szerző: Kovács Attila

2000. június 13. 22:39

Új G400 és G400MAX BETA driverek

A Matrox kiadta a Windows 9x és Windows 2000 oprendszerekhez a legújabb BETA (azaz még nem végleges) drivereket. A két drivercsomaghoz nem mellékelnek semmilyen dokumentációt. Érdekesség, hogy a Windows 9x oprendszerekhez való PowerDesk már a 6-os verziószámot viseli, azaz nem csak a driverben hajtottak végre változtatásokat, hanem a Matrox kezelőszoftverében is.

HIRDETÉS

A Matrox kiadta a Windows 9x és Windows 2000 oprendszerekhez a legújabb BETA (azaz még nem végleges) drivereket. A két drivercsomaghoz nem mellékelnek semmilyen dokumentációt. Érdekesség, hogy a Windows 9x oprendszerekhez való PowerDesk már a 6-os verziószámot viseli, azaz nem csak a driverben hajtottak végre változtatásokat, hanem a Matrox kezelőszoftverében is. A fenti drivereket már helyből vihetitek.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 11:17

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.