:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 18. 09:20

Növekedő bevétel és nyereség a BEA Systemsnél

Biztató negyedéves eredményekről adott számot a BEA Systems, a vállalat licenceladásai egy év után ismét emelkedésnek indultak, a nettó profit pedig 18 százalékkal ugrott meg. A július 31-én véget ért negyedévben a BEA 285,2 millió dolláros bevételt ért el, ez 9 százalékkal magasabb a tavalyi azonos időszakban elkönyvelt adatnál. A cég nettó profitja 36,1 millió dollár, részvényarányosan 9 cent volt.

[HWSW] Biztató negyedéves eredményekről adott számot a BEA Systems, a vállalat licenceladásai egy év után ismét emelkedésnek indultak, a nettó profit pedig 18 százalékkal ugrott meg. A július 31-én véget ért negyedévben a BEA 285,2 millió dolláros bevételt ért el, ez 9 százalékkal magasabb a tavalyi azonos időszakban elkönyvelt adatnál. A cég nettó profitja 36,1 millió dollár, részvényarányosan 9 cent volt.

Az új szoftverlicencek értékesítéséből származó forgalom 118,3 millió dollárt tett ki. A BEA licenceladási bevételei az elmúlt öt negyedév során folyamatosan csökkentek, most azonban 2 százalékkal emelkedtek. Alfred Chuang elnök-vezérigazgató szerint a jó eredmények elsősorban a WebLogic Server alkalmazásszerver piaci sikerének köszönhetőek.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.