Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 18. 09:20:43

Növekedő bevétel és nyereség a BEA Systemsnél

Biztató negyedéves eredményekről adott számot a BEA Systems, a vállalat licenceladásai egy év után ismét emelkedésnek indultak, a nettó profit pedig 18 százalékkal ugrott meg. A július 31-én véget ért negyedévben a BEA 285,2 millió dolláros bevételt ért el, ez 9 százalékkal magasabb a tavalyi azonos időszakban elkönyvelt adatnál. A cég nettó profitja 36,1 millió dollár, részvényarányosan 9 cent volt.

[HWSW] Biztató negyedéves eredményekről adott számot a BEA Systems, a vállalat licenceladásai egy év után ismét emelkedésnek indultak, a nettó profit pedig 18 százalékkal ugrott meg. A július 31-én véget ért negyedévben a BEA 285,2 millió dolláros bevételt ért el, ez 9 százalékkal magasabb a tavalyi azonos időszakban elkönyvelt adatnál. A cég nettó profitja 36,1 millió dollár, részvényarányosan 9 cent volt.

Az új szoftverlicencek értékesítéséből származó forgalom 118,3 millió dollárt tett ki. A BEA licenceladási bevételei az elmúlt öt negyedév során folyamatosan csökkentek, most azonban 2 százalékkal emelkedtek. Alfred Chuang elnök-vezérigazgató szerint a jó eredmények elsősorban a WebLogic Server alkalmazásszerver piaci sikerének köszönhetőek.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 21. 01:28

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.