Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 17. 15:10

Az IBM-től igazolt processzortervező vezetőt az AMD

Az AMD ma bejelentette, hogy mostantól Jeff VerHeul irányítja a vállalatnál a processzorokkal kapcsolatos összes tervezési munkálatot, beleértve a terméktervek kidolgozását, valamint a tervezőcsapatok irányítását. VerHeul korábban az IBM félvezetőgyártó üzletágánál dolgozott, ahol a legutóbbi időben külső megrendelők számára gyártott chipek tervezését felügyelte, korábban pedig a munkaállomások és szerverek fejlesztéséért volt felelős. VerHeul összesen 25 évet dolgozott a Nagy Kéknél.

[HWSW] Az AMD ma bejelentette, hogy mostantól Jeff VerHeul irányítja a vállalatnál a processzorokkal kapcsolatos összes tervezési munkálatot, beleértve a terméktervek kidolgozását, valamint a tervezőcsapatok irányítását. VerHeul korábban az IBM félvezetőgyártó üzletágánál dolgozott, ahol a legutóbbi időben külső megrendelők számára gyártott chipek tervezését felügyelte, korábban pedig a munkaállomások és szerverek fejlesztéséért volt felelős. VerHeul összesen 25 évet dolgozott a Nagy Kéknél.

Az AMD és az IBM tegnap bejelentették, hogy 2011-ig meghosszabbítják a gyártástechnológiai fejlesztések területén kötött együttműködési szerződésüket. A most tető alá hozott egyezség szerint a vállalatok közösen fejlesztik a 32 és 22 nanométeres csíkszélességű félvezetők gyártásához szükséges technológiákat, valamint együttműködnek olyan kutatás-fejlesztési területeken, mint a tranzisztorok, az átkötések, a litográfia és a tokozás.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról