Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 12. 10:23

DVD-kalózokat fogtak Szabolcsban

Csütörtökön a kisvárdai piacon a városi rendőrkapitányság és az ASVA alapítvány az illegálisan másolt filmek, zenei anyagok és számítógépes programok terjesztésének megelőzésére tartott közös ellenőrzést -- adta hírül az ORFK. A helyi piacon árusító két férfitől több mint 600 DVD-t, mintegy 170 zenei CD-t, 130 kazettát, 30 szoftver CD-t, valamint floppy lemezeket foglaltak le. A bűncselekményekkel okozott kár több millió forintra tehető.

HIRDETÉS

[HWSW] Csütörtökön a kisvárdai piacon a városi rendőrkapitányság és az ASVA alapítvány az illegálisan másolt filmek, zenei anyagok és számítógépes programok terjesztésének megelőzésére tartott közös ellenőrzést -- adta hírül az ORFK. A helyi piacon árusító két férfitől több mint 600 DVD-t, mintegy 170 zenei CD-t, 130 kazettát, 30 szoftver CD-t, valamint floppy lemezeket foglaltak le. A bűncselekményekkel okozott kár több millió forintra tehető.

A házkutatások során rendőrök egy számítógépet is lefoglaltak, melyekkel a rendelkezésre álló adatok szerint a CD-ket és DVD-ket másolták. A hatóság egy 36 éves kisvárdai és egy 35 éves gyulaházi lakos ellen indított eljárást szerzői, vagy kapcsolódó jogok megsértésének megalapozott gyanújával.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 13:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.