:

Szerző: Budai Péter

2005. augusztus 9. 10:55

Szeptemberben érkezik a Macromedia Studio 8

A Macromedia bejelentette a Macromedia Studio 8 elérhetőségét, ami a vállalat grafikusoknak, webdesignereknek, és filmeseknek szánt megoldáscsomagjának új változata.

[HWSW] A Macromedia bejelentette a Macromedia Studio 8 elérhetőségét, ami a vállalat grafikusoknak, webdesignereknek, és filmeseknek szánt megoldáscsomagjának új változata.

A csomag részeként megtalálható a FlashPaper, a Contribute, a Macromedia Flash Professional, a Dreamweaver és a Fireworks is. Az újdonságok között találkozhatunk mobiltelefonokra szánt tartalmak készítésére és tesztelésére alkalmas eszközökkel, továbbfejlesztett CSS támogatással, további videótömörítő megoldásokkal, új XML-szerkesztővel és fejlettebb munkafolyamat-kezeléssel.

A FlashPaper sokféle formátumból képes SWF és PDF fájlokat létrehozni a webre, míg a Contribute a fejlesztők számára teszi lehetővé a publikált anyagok módosítását. A Flash Professional 8-ban új scriptszerkesztő, grafikai effektek, flash video képességek, folyamatkezelés-integráció, valamint a FlashType betűrenderelés támogatása található meg. Újdonság továbbá a mobil eszközökre történő Flash fejlesztés teljeskörű támogatása.

A Dreamweaver 8-ban továbbfejlesztették az XML és XSLT támogatást, a CSS megjelenítést és mostantóé könnyebben lesznek beilleszthetőek a Flash Video tartalmak is. A Macromedia nemrég bejelentette a Flash Player 8 bétájának elérhetőségét, amivel a Macromedia Studio 8 segítségével készített tartalmakat a felhasználók számítógépén lehet megjeleníteni. A Macromedia Studio 8 tényleges megjelenése szeptemberben várható 999 dolláros áron. A korábbi verziókról áttérőknek 399 dollárba fog kerülni a frissítés.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.