Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 9. 12:50

Budapesten nyílt az első közép-európai Apple Center

Az Apple Computer Budapesten nyitotta meg Közép-Európa első hivatalos Apple Centerét . Az Andrássy út 4. szám alatt megnyílt üzlet létrejöttét leginkább annak köszönheti, hogy az Apple Magyarországon háromszor akkora növekedési ütemet ért el a számítógépek eladása terén, mint az anyacég.

HIRDETÉS

[HWSW] Az Apple Computer Budapesten nyitotta meg Közép-Európa első hivatalos Apple Centerét. Az Andrássy út 4. szám alatt megnyílt üzlet létrejöttét leginkább annak köszönheti, hogy az Apple Magyarországon háromszor akkora növekedési ütemet ért el a számítógépek eladása terén, mint az anyacég.

Magyarországon az Apple a tavaly első félévben értékesített közel ezer számítógép eladást 2042-re növelte az idei első hat hónapban, az iPod-eladások az év első negyedévéhez képest szintén megduplázódtak. 2005 év végéig havi ezer iPod hazai értékesítését tervezi a vállalat. A világ legkelendőbb zenelejátszóját a hazai piacon Geszti Péter közreműködésével kívánja népszerűsíteni az Apple. Az iTunes zenebolt kínálata egy évig még biztos nem lesz elérhető a hazai felhasználók számára.

"Közép-Európa első Apple Centerének megnyitásával célunk a dinamikus növekedés folytatása, a brand jelenlétének további erősítése, valamint a professzionális termékek értékesítésén kívül a Mac mini segítségével az otthoni felhasználók meghódítása" -- mondta Emanuele Massimo, az Apple magyarországi képviseletének ügyvezetője.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 12:28

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.