Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 9. 12:08

Váltson ADSL-szolgáltatót az internetkapcsolat kiesése nélkül!

Ha egy ADSL-előfizető szolgáltatóváltás mellett döntött, akár egy hónapig is internet nélkül maradhatott. Az Externet partnereként a HWSW azonban a kiesésmentes szolgáltatóváltás lehetőségét biztosítja minden előfizető számára, mely a korábbi gyakorlattal ellentétben nem jár együtt az ADSL modem le- és felszerelésével, illetve a kapcsolat szünetelésével.

HIRDETÉS

[HWSW] Ha egy ADSL-előfizető szolgáltatóváltás mellett döntött, akár egy hónapig is internet nélkül maradhatott. Az Externet partnereként a HWSW azonban a kiesésmentes szolgáltatóváltás lehetőségét biztosítja minden előfizető számára, mely a korábbi gyakorlattal ellentétben nem jár együtt az ADSL modem le- és felszerelésével, illetve a kapcsolat szünetelésével.

A webolalunkon történő online megrendelést követően elindul a folyamat, melynek végén automatikusan, kiesésmentesen életbe lép az új szolgáltatás, így egyetlen előfizető nem marad internet nélkül. A szolgáltatóváltás díjmentes, az előfizetőnek csupán arról kell gondoskodnia, hogy korábbi szolgáltatójánál ne legyen díjtartozása, illetve érvényben lévő hűségnyilatkozata. A szolgáltatóváltás egyszerű és kényelmesen elintézhető, legfeljebb 30 nap alatt életbelép. A váltás alatt folyamatosan használhatja internethozzáférését.

 • HWSW DSL -- rendelje meg most!

 • A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

  a címlapról

  Hirdetés

  Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

  2021. november 30. 12:44

  Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.