Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 9. 12:08

Váltson ADSL-szolgáltatót az internetkapcsolat kiesése nélkül!

Ha egy ADSL-előfizető szolgáltatóváltás mellett döntött, akár egy hónapig is internet nélkül maradhatott. Az Externet partnereként a HWSW azonban a kiesésmentes szolgáltatóváltás lehetőségét biztosítja minden előfizető számára, mely a korábbi gyakorlattal ellentétben nem jár együtt az ADSL modem le- és felszerelésével, illetve a kapcsolat szünetelésével.

[HWSW] Ha egy ADSL-előfizető szolgáltatóváltás mellett döntött, akár egy hónapig is internet nélkül maradhatott. Az Externet partnereként a HWSW azonban a kiesésmentes szolgáltatóváltás lehetőségét biztosítja minden előfizető számára, mely a korábbi gyakorlattal ellentétben nem jár együtt az ADSL modem le- és felszerelésével, illetve a kapcsolat szünetelésével.

A webolalunkon történő online megrendelést követően elindul a folyamat, melynek végén automatikusan, kiesésmentesen életbe lép az új szolgáltatás, így egyetlen előfizető nem marad internet nélkül. A szolgáltatóváltás díjmentes, az előfizetőnek csupán arról kell gondoskodnia, hogy korábbi szolgáltatójánál ne legyen díjtartozása, illetve érvényben lévő hűségnyilatkozata. A szolgáltatóváltás egyszerű és kényelmesen elintézhető, legfeljebb 30 nap alatt életbelép. A váltás alatt folyamatosan használhatja internethozzáférését.

  • HWSW DSL -- rendelje meg most!

  • Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

    a címlapról