Szerző: Ady Krisztián

2005. augusztus 8. 15:18

Megérkezett a Sony Ericsson harmadik Walkman-telefonja

Miközben a Sony Ericsson első Walkman márkájú telefonja, a W800i lassan utat találhat a zeneszerető közönség zsebei felé, a vállalat már a harmadik Walkman zenetelefonját jelentette be a közelmúltban. A másodikként bemutatott, harmadik generációs W600 mellett a GSM/GPRS/EDGE mobilhálózatokat támogató, olcsóbb kivitelű W550 is megtalálható lesz hamarosan a szolgáltatók kínálatában.

[HWSW] Miközben a Sony Ericsson első Walkman márkájú telefonja, a W800i lassan utat találhat a zeneszerető közönség zsebei felé, a vállalat már a harmadik Walkman zenetelefonját jelentette be a közelmúltban. A másodikként bemutatott, harmadik generációs W600 mellett a GSM/GPRS/EDGE mobilhálózatokat támogató, olcsóbb kivitelű W550 is megtalálható lesz hamarosan a szolgáltatók kínálatában.

A W550 hasonló szolgáltatásokat nyújt, mint a W800 kistestvére, a W600: 1,3 megapixeles és vakus kamerával, illetve 256 megabájtnyi beépített memóriával rendelkezik. A beépített memória nem bővíthető tovább, a telefon nem képes memóriakártyák fogadására. Az 1,8 hüvelykes kijelzővel szerelt telefon az MP3 és AAC kódolású dalokat képes lejátszani, de RDS-es FM-tunerrel is felszerelték.

A Sony Ericsson W550 várhatóan 2005 negyedik negyedévétől lesz kapható Európában, ugyanakkor, amikor a W600 is piacra kerül. A W600 azonban a jelenlegi tervek szerint csak az észak-amerikai mobilszolgáltatók kínálatában lesz megvásárolható.

a címlapról