Szerző: Ady Krisztián

2005. augusztus 8. 15:18

Megérkezett a Sony Ericsson harmadik Walkman-telefonja

Miközben a Sony Ericsson első Walkman márkájú telefonja, a W800i lassan utat találhat a zeneszerető közönség zsebei felé, a vállalat már a harmadik Walkman zenetelefonját jelentette be a közelmúltban. A másodikként bemutatott, harmadik generációs W600 mellett a GSM/GPRS/EDGE mobilhálózatokat támogató, olcsóbb kivitelű W550 is megtalálható lesz hamarosan a szolgáltatók kínálatában.

HIRDETÉS

[HWSW] Miközben a Sony Ericsson első Walkman márkájú telefonja, a W800i lassan utat találhat a zeneszerető közönség zsebei felé, a vállalat már a harmadik Walkman zenetelefonját jelentette be a közelmúltban. A másodikként bemutatott, harmadik generációs W600 mellett a GSM/GPRS/EDGE mobilhálózatokat támogató, olcsóbb kivitelű W550 is megtalálható lesz hamarosan a szolgáltatók kínálatában.

A W550 hasonló szolgáltatásokat nyújt, mint a W800 kistestvére, a W600: 1,3 megapixeles és vakus kamerával, illetve 256 megabájtnyi beépített memóriával rendelkezik. A beépített memória nem bővíthető tovább, a telefon nem képes memóriakártyák fogadására. Az 1,8 hüvelykes kijelzővel szerelt telefon az MP3 és AAC kódolású dalokat képes lejátszani, de RDS-es FM-tunerrel is felszerelték.

A Sony Ericsson W550 várhatóan 2005 negyedik negyedévétől lesz kapható Európában, ugyanakkor, amikor a W600 is piacra kerül. A W600 azonban a jelenlegi tervek szerint csak az észak-amerikai mobilszolgáltatók kínálatában lesz megvásárolható.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 20:24

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.