Szerző: Bodnár Ádám

2005. augusztus 8. 11:06

Közzétette negyedéves eredményeit a Symantec

A Symantec ma hozta nyilvánosságra a július 1-én véget ért pénzügyi negyedév eredményét. A Symantec 700 millió dolláros bevételt könyvelt el erre a negyedévre, amely az előző év azonos negyedévének 557 milliójához képest 26 százalékos növekedést jelent.

HIRDETÉS

[HWSW] A Symantec ma hozta nyilvánosságra a július 1-én véget ért pénzügyi negyedév eredményét. A Symantec 700 millió dolláros bevételt könyvelt el erre a negyedévre, amely az előző év azonos negyedévének 557 milliójához képest 26 százalékos növekedést jelent. Az általánosan elfogadott könyvelési alapelvek (GAAP) szerinti eredmény 199 millió dollár volt, az előző év azonos negyedévének 117 millió dolláros nettó bevételével szemben. A részvényenkénti profit 27 cent volt, szemben az egy évvel korábbi 16 centtel.

"A Symantec ebben a negyedévben elért sikere hasonló volt az úgyszintén igen jól teljesítő Veritaséhoz" -- mondta John W. Thompson, a Symantec elnök-vezérigazgatója. A Symantec által felvásárolt Veritas mint önálló cég bevétele a júniusban véget ért negyedévben 529 millió dollár volt, ez éves szinten 9 százalékos növekedést jelent. A Symantec jelentésében nyilvánosságra hozott pénzügyi eredménye nem tartalmazza a VeritasS működéséből származó eredményt, mivel a Symantec az egyesülése július 2-án, tehát a negyedév vége után zárult le.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 30. 13:27

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.