Szerző: Ady Krisztián

2005. augusztus 8. 10:25

Üzletekben is kapható lesz az F-Secure mobiltelefonos vírusirtója

Az F-Secure Corporation hamarosan dobozos változatban, azaz üzletekben is megvásárolható formában is elérhetővé teszi eddig csupán online, illetve mobilszolgáltatóknak értékesített mobil vírusvédelmi szoftverét. Az F-Secure Mobile Anti-Virus elsősorban az egyéni felhasználóknak és a kis- és közepes méretű vállalatoknak készült termék. A termék dobozos változata hamarosan megvásárolható lesz számos európai országban.

HIRDETÉS

[HWSW] Az F-Secure Corporation hamarosan dobozos változatban, azaz üzletekben is megvásárolható formában is elérhetővé teszi eddig csupán online, illetve mobilszolgáltatóknak értékesített mobil vírusvédelmi szoftverét. Az F-Secure Mobile Anti-Virus elsősorban az egyéni felhasználóknak és a kis- és közepes méretű vállalatoknak készült termék. A termék dobozos változata hamarosan megvásárolható lesz számos európai országban.

"A felhasználók idővel felismerték, hogy a mobilkészülékekre írt rosszindulatú kódok is valós fenyegetést jelentenek" -- nyilatkoza Antti Vihavainen, az F-Secure Corporation mobilbiztonsági szolgáltatásokért felelős alelnöke. "Ahogy egyre gyakrabban használunk intelligens telefonokat mindennapi feladataink elvégzéséhez, várhatóan úgy fog egyre több kártékony kód megjelenni ezekre az eszközökre. Az F-Secure viszont azon fáradozik, hogy megakadályozza e fenyegetések terjedését, mielőtt elérné a PC-k világában tapasztalható szintet" -- tette hozzá.

Az F-Secure Mobile Anti-Virus nem csak a Bluetooth-on és MMS-ben terjedő kártékony programok, hanem például kéretlen üzenetek és hibásan működő alkalmazások ellen is védelmet nyújt. A valósidejű védelmet biztosító szoftvert SMS-en és HTTPS GPRS/EDGE/3G adatkapcsolaton keresztül lehet frissíteni. Az egyelőre Symbianos telefonokat támogató szoftver hamarosan Windows Mobile operációs rendszert futtató készülékeken is használható lesz.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 21:17

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.