Szerző: bzd

2000. június 13. 20:10

SlotA Thunderbird 700MHz teszt

HIRDETÉS

A 3DHardware.net-en olvasható egy 700MHz-es AMD Thunderbird processzort bemutató teszt. Eddig semmi különös nincs a dologban, de a processzor az OEM-eknek szánt SlotA tokozással érkezett a tesztelőkhöz. Esetünkben a processzorkártya egyik előnye, hogy a megfelelő SMD ellenállások átforrasztásával, vagy a processzor erre a célra kialakított csatlakozójára dugott célszerszámmal (GFD) -többek között- magasabb szorzót állíthatunk be a processzornak. Ezt tették a tesztben szereplő 700MHz-es procival is, amit így 900MHz-re sikerült húzni...

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:53

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.