Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Újabb európai országban kínál ADSL-elérést a TELE2

Ady Krisztián, 2005. augusztus 05. 10:34
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A TELE2 újabb európai országban, ezúttal Belgiumban indította el szélessávú ADSL internetszolgáltatását, így már 10 országban kínál olcsóbb internetelérést ügyfeleinek.

hirdetés
[HWSW] A TELE2 újabb európai országban, ezúttal Belgiumban indította el szélessávú ADSL internetszolgáltatását, így már 10 országban kínál olcsóbb internetelérést ügyfeleinek.

A TELE2 csomagja 4 megabit/s-os letöltési sebességet nyújt -- ahol ez műszakilag lehetséges -- csupán 30 eurós havi díjért, ez átszámítva 7500 forintnak felel meg. A modemet az ügyfélnek saját magának kell biztosítania, illetve 45 euró körüli összegért akár rendelhet is egyet a vállalattól, mely a saját tulajdona lesz. A 4 megabites csomag korlátos, az előfizetési díj 10 gigabájtnyi adatforgalmat tartalmaz.

A helyi domináns szolgáltatónál 25 százalékkal olcsóbb csomag egyéb előnyt is nyújt, ugyanis az előfizetők az összes belföldi vezetékes számot délután 5 óra után és hétvégén is korlátlanul hívhatják Belgiumban.

A TELE2 nemrég indította el modemes, betárcsázós szolgáltatását hazánkban is. Mint azt a cégtől megtudtuk, a vállalat hasonló stratégia mentén terjeszkedik, és ugyanazokat a szolgáltatásokat építi ki a különböző országokban, ezért a konkurenciánál olcsóbb elérést biztosító ADSL-csomag akár itthon is elérhetővé válhat a közeljövőben.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!