Szerző: Ady Krisztián

2005. augusztus 2. 15:20

Jön az Apple többgombos egere

Új iBookokhoz, Mac minikhez új rágcsáló is dukál: hosszas tervezgetést követően megszületett minden Mac-es álma, az Apple első többgombos egere. Az optikai Mighty Mouse egy sok-sok gombos egeret is kiválthat: a különleges, görgethető középső gombbal például szabadon lehet mozogni a dokumentumokon belül.

[HWSW] Új iBookokhoz, Mac minikhez új rágcsáló is dukál: hosszas tervezgetést követően megszületett minden Mac-es álma, az Apple első többgombos egere. Az optikai Mighty Mouse egy sok-sok gombos egeret is kiválthat: a különleges, görgethető középső gombbal például szabadon lehet mozogni a dokumentumokon belül.

A 49 dolláros áron piacra dobott új egér két oldalsó gombja nyomásérzékeny, így egyetlen gombbal akár több funkciót is el lehet érni. A programozható gombok minden képességét a Mac OS X 10.4.2 alatt lehet maximálisan kihasználni. Az egér nem csak Macintosh számítógépekhez, hanem PC-khez is csatlakoztatható az USB-porton keresztül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról