Szerző: Ady Krisztián

2005. július 29. 11:05

Gyorsan bővül a T-Mobile harmadik generációs hálózata, akár a Hungaroringen is videotelefonálhatunk

Folyamatosan bővül a T-Mobile harmadik generációs teszthálózata, a gyorsabb ütemű fejlesztésnek köszönhetően már augusztus elejére elérheti a lefedettség Budapest területének felét. A nyár utolsó hónapjára már a belvároson kívül több kerület külső részén is elérhető lesz a WCDMA hálózat, az indulási állapothoz képest a bázisállomások száma megháromszorozódik.

[HWSW] Folyamatosan bővül a T-Mobile harmadik generációs teszthálózata, a gyorsabb ütemű fejlesztésnek köszönhetően már augusztus elejére elérheti a lefedettség Budapest területének felét. A nyár utolsó hónapjára már a belvároson kívül több kerület külső részén is elérhető lesz a WCDMA hálózat, az indulási állapothoz képest a bázisállomások száma megháromszorozódik.

A nagyobb lefedettséget nem csak azok a szerencsés ügyfelek élvezhetik, akik részt vesznek a T-Mobile ügyféltesztjében, hanem a hazánkba látogató turisták is átjárhatnak a teszthálózaton, akár videotelefonálhatnak is otthoni szeretteiknek.

Érdekesség, hogy a harmadik generációs hálózat a napokban Budapesten kívül, a Formula 1 versenyek idején a Hungaroringen is elérhetővé válik, így az eseményeket már nem csak a fülsiketítő hangokkal, hanem képpel is közvetíthetjük egy másik videotelefonra. Az országhatárokon kívül szintén egyre több helyen használható a videotelefon, a T-Mobile 3G roaming partnerek száma újabb kettővel bővülve 10-re nőtt.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról