Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

A BEA Systems tulajdonába került a Compoze Software

Bodnár Ádám, 2005. július 28. 09:55
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A BEA Systems befejezte a csoportmunkát és üzenetküldést támogató megoldások kifejlesztésével foglalkozó Compoze Software felvásárlását -- adta hírül az Alerant, a BEA termékek magyarországi disztribútora.

hirdetés
[HWSW] A BEA Systems befejezte a csoportmunkát és üzenetküldést támogató megoldások kifejlesztésével foglalkozó Compoze Software felvásárlását -- adta hírül az Alerant, a BEA termékek magyarországi disztribútora.

A Compoze Software által fejlesztett technológiák lehetővé teszik a Microsoft Exchange valamint a Lotus Notes e-mail, naptár és feladatlista funkcióinak könnyű és szabványos integrálását. Emellett megoldásai segítségével a portálokba könnyedén beépíthetők a Yahoo!, a Lotus Sametime és a Microsoft Live Communication Server azonnali üzenetküldő alkalmazásai. Lehetőség nyílik arra is, hogy fórumokat és csoportos üzenőfalakat adhassunk a portálokhoz.

A BEA WebLogic Portal és a Compoze Software közötti integrációt egy alkalmazásprogramozási felület biztosítja, valamint a portálnak a végfelhasználó előtt megjelenő komponensei, a portletek. A portletek mindegyike megfelel a JSR-168 szabványnak, rajtuk keresztül férhetnek hozzá az ügyfelek a programozási felületekhez, ahol új, testreszabott kollaborációs portál-alkalmazásokat készíthetnek. A Compoze Software alkalmazásai már integráltak a BEA WebLogic Portallal, azzal együtt kerülnek értékesítésre.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!