Szerző: mz

2000. június 13. 18:52

Különleges Panasonic lámpák

A Panasonic, a világ egyik legnagyobb elektronikai cége ma jelentette be a világ első elektróda nélküli lámparendszer kifejlesztését. A fény, amit az új lámpa bocsát ki magából, vetekedik a napfény erejével és a fénykibocsátó alkatrészek kisebbek, mint a hagyományos lámpáké.

A világújdonságnak számító forradalmi világítótestben nagyon sok technikai újdonságot fejlesztettek ki a Panasonic mérnökei. A lámpaburok speciális fémből, indium-bromidból készült, amelynek köszönhetően a lámpa olyan különleges, tiszta fényt áraszt, amelyet eddig csak halogén izzókkal tudták elérni. Emellett közel a tizedére csökkentették a fénykibocsátó alkatrészek méretét, ennek köszönhetően jobb az optikai fókuszálás és kevesebb fény veszik el. Jobb és tisztább a színkibocsátás is, amely az egyik legfontosabb minőségi követelmény a világítótesteknél, emellett élettartama meghaladja a 60.000 órát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról