Szerző: Ady Krisztián

2005. július 26. 13:30

Pendrive méretű a Freecom digitális TV-tunere

Japánokról szóló, lassan valósággá váló viccet is idézhetnénk a Freecom legújabb hordozható TV-tunerjével kapcsolatosan. Akár több is lehet ugyanis a kezünkben ebből a digitális TV-vevőből, a pendrive méretű USB-s kiegészítő ugyanis csupán 28 x 15 x 86 mm méretű és 25 grammot nyom.

[HWSW] Japánokról szóló, lassan valósággá váló viccet is idézhetnénk a Freecom legújabb hordozható TV-tunerjével kapcsolatosan. Akár több is lehet ugyanis a kezünkben ebből a digitális TV-vevőből, a pendrive méretű USB-s kiegészítő ugyanis csupán 28 x 15 x 86 mm méretű és 25 grammot nyom.

A DVB-T digitális földfelszíni adások vételére alkalmas mini tunert egy szabad USB2.0 portra kell csatlakoztatni, ezt követően máris rögzíthetjük az adásokat, elérhetjük a digitális programkalauzt, illetve teletextet is olvasgathatunk. A vevőhöz kapott szoftver időeltolásos televíziózásra (Time-Shifting) és időzített felvételre is képes egy erősebb konfiguráció esetén.

A 89 eurós áron, 2 éves garanciával értékesített apró tunerhez egy külső antenna és egy apró távirányító is jár. DVB-T technológával sugárzott digitális "tesztcsomag" már itthon is fogható Budapest és Kabhegy körzetében.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról