Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Pendrive méretű a Freecom digitális TV-tunere

Ady Krisztián, 2005. július 26. 13:30
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Japánokról szóló, lassan valósággá váló viccet is idézhetnénk a Freecom legújabb hordozható TV-tunerjével kapcsolatosan. Akár több is lehet ugyanis a kezünkben ebből a digitális TV-vevőből, a pendrive méretű USB-s kiegészítő ugyanis csupán 28 x 15 x 86 mm méretű és 25 grammot nyom.

hirdetés
[HWSW] Japánokról szóló, lassan valósággá váló viccet is idézhetnénk a Freecom legújabb hordozható TV-tunerjével kapcsolatosan. Akár több is lehet ugyanis a kezünkben ebből a digitális TV-vevőből, a pendrive méretű USB-s kiegészítő ugyanis csupán 28 x 15 x 86 mm méretű és 25 grammot nyom.

A DVB-T digitális földfelszíni adások vételére alkalmas mini tunert egy szabad USB2.0 portra kell csatlakoztatni, ezt követően máris rögzíthetjük az adásokat, elérhetjük a digitális programkalauzt, illetve teletextet is olvasgathatunk. A vevőhöz kapott szoftver időeltolásos televíziózásra (Time-Shifting) és időzített felvételre is képes egy erősebb konfiguráció esetén.

A 89 eurós áron, 2 éves garanciával értékesített apró tunerhez egy külső antenna és egy apró távirányító is jár. DVB-T technológával sugárzott digitális "tesztcsomag" már itthon is fogható Budapest és Kabhegy körzetében.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.