Szerző: Ady Krisztián

2005. július 27. 11:31

Bővebb garanciát vállal "csupasz" merevlemezeire a Western Digital

A Western Digital körlevélben tudatta, hogy a jövőben bővebb garanciát vállal a nagy mennyiségben értékesített, úgynevezett bulk merevlemezeire is.

[HWSW] A Western Digital körlevélben tudatta, hogy a jövőben bővebb garanciát vállal a nagy mennyiségben értékesített, úgynevezett "bulk" merevlemezeire is.

A július 1-ét követően gyártott WD Scorpio, Caviar, Caviar SE és Caviar SE16 asztali gépekbe szánt merevlemezekre és mobil, 2,5 hüvelykes merevlemezeire egyaránt 3 éves garanciát vállal július 18-ától. A magasabb kategóriájú termékei, a WD Caviar RE és WD Raptor merevlemezek gyártói garanciája öt évre növekedik.

A Western Digital "dobozos" termékeinek 1 és 3 éves garanciaideje nem változik, ugyanakkor a vállalat a visszaküldési módszerben (RMA) is változásokat eszközölt, melyekről a weboldalán keresztül lehet több információt szerezni.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

haláleset

1

Meghalt a Samsung elnöke

2020. október 26. 12:08

A vitatott módszereiről híres vezetőt 78 éves korában, többéves kórházi ápolás után érte a halál.