Szerző: Ady Krisztián

2005. július 26. 10:40

Új plazmakijelzőket dob piacra a Fujitsu Siemens Computers

A plazmakijelzők árának folyamatos csökkenésének köszönhetően egyre több háztartás engedheti meg magának, hogy alig pár centiméteres vastagságú laposkijelzőre cserélje kiöregedett televízióját. Egyes gyártók szerint a nagyméretű katódsugárcsöves televíziók korszaka végleg leáldozott: mivel ma már senki sem vásárol egy bizonyos méret felett hagyományos televíziót, végleg leállnak azok gyártásával is.

[HWSW] A plazmakijelzők árának folyamatos csökkenésének köszönhetően egyre több háztartás engedheti meg magának, hogy alig pár centiméteres vastagságú laposkijelzőre cserélje kiöregedett televízióját. Egyes gyártók szerint a nagyméretű katódsugárcsöves televíziók korszaka végleg leáldozott: mivel ma már senki sem vásárol egy bizonyos méret felett hagyományos televíziót, végleg leállnak azok gyártásával is.

A Fujitsu Siemens Computers most két új 42 hüvelykes, azaz 107 cm-es, illetve egy 50"-os, 126,9 cm-es képátlójú plazma televízióval egészítette ki termékkínálatát. A Myrica P42-1A, a Myrica P42-2 és Myrica P50-2 helytakarékos megoldást kínál a felhasználóknak. A család új tagjai vonzó megjelenésűek, vékony, karcsú kivitelüknek és esztétikus formájuknak köszönhetően bármely nappali vagy hálószoba elegáns kiegészítőjévé válhatnak.

A nagy felbontás mellett a kontrasztarány a P42-2 és P50-2 modelleknél a 3000:1 arányt is eléri, a láthatósági szög pedig 160 fokos. Mindhárom új termék DDC 2B interfésszel, DVI digitális csatlakozóval illetve teletext funkcióval is rendelkezik. Mindezek mellett könnyedén csatlakoztathatók a már meglévő házimozi rendszerhez, vagy más audio- és videoeszközökhöz, videokamerákhoz is.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról