Szerző: Ady Krisztián

2005. július 25. 14:43

Teljesen zajtalan az ASUS új GeForce 6600 GT videokártyája

[Clubic.com] A teljesen zajtalan ASUS alaplaphoz hasonló kivitelű grafikus kártya illik: az ASUS SilentCool elnevezésű, speciális hőcsöves hűtése csendes számítógépek megépítését teszi lehetővé, miközben azok teljesítménye jóval zajosabb társaikéval vetekedhet.

[Clubic.com] A teljesen zajtalan ASUS alaplaphoz hasonló kivitelű grafikus kártya illik: az ASUS "SilentCool" elnevezésű, speciális hőcsöves hűtése csendes számítógépek megépítését teszi lehetővé, miközben azok teljesítménye jóval zajosabb társaikéval vetekedhet.

Az első SilentCool hűtést tartalmazó ASUS grafikus kártya a PCI-Express felületű Extreme N6600GT lesz, mely a különleges, hőcsöves hűtésnek köszönhetően teljesen zajtalanul működhet. A nagy méretű radiátor azonban csak megfelelő szellőzés mellett képes hatékonyan elvezetni a hőt a grafikus kártya processzorától, így a komplett ház alapos szellőztetéséről feltétlenül gondoskodi kell.

Ezt többek között több nagy méretű, alacsony fordulatszámú ventilátorral is meg lehet oldani. Az első SilentCool grafikus kártya várhatóan augusztus végén kerül piacra, egyelőre ismeretlen áron.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról

haláleset

1

Meghalt a Samsung elnöke

2020. október 26. 12:08

A vitatott módszereiről híres vezetőt 78 éves korában, többéves kórházi ápolás után érte a halál.