Szerző: Ady Krisztián

2005. július 22. 10:14

Bétatesztelők jelentkezését várja a VirusBuster

A VirusBuster bétatesztelők jelentkezését várja , akik kipróbálhatják a VirusBuster termékeibe építendő új, Zero-Hour vírusvédelmi technológiát. A VirusBuster és a Commtouch között létrejött megállapodás szerint a VirusBuster levelezésvédelmi termékek tartalmazni fogják ezt a védelmi módszert.

[HWSW] A VirusBuster bétatesztelők jelentkezését várja, akik kipróbálhatják a VirusBuster termékeibe építendő új, Zero-Hour vírusvédelmi technológiát. A VirusBuster és a Commtouch között létrejött megállapodás szerint a VirusBuster levelezésvédelmi termékek tartalmazni fogják ezt a védelmi módszert.

A VirusBuster levelezésvédelmi megoldásai "Extended Spam Protection" néven már tartalmazzák az RPD (Recurrent Pattern Detection, azaz ismétlődő minták felismerése) spamszűrő technológiát. Az adatbázis-független Zero-Hour Virus Outbreak Protection, mely a cég reményei szerint a vírustámadások első perceiben blokkolja a károkozókat a következő lépés, hogy a folyamatosan megújuló fenyegetésekkel szemben a leghatékonyabb védelmet tudják nyújtani a felhasználóknak.

A VirusBuster hat hónapig tesztelte a megoldást internetszolgáltatói környezetben, mielőtt annak integrálása mellett döntött. Ezalatt a Zero-Hour az új károkozók több mint 92 százalékát felismerte, a téves riasztások aránya pedig csupán 0,003 százalék volt.

"Ez a leghatékonyabb módszer az új támadások és fenyegetések kivédésére, ami a felhasználóknak már órákkal az első vírusadatbázisok kiadása előtt védelmet biztosít. Emellett a rendszer riaszt minket az új támadási hullámok elindulásakor, így hatékony eszközt biztosít számunkra a reackióidőnk csökkentéséhez. Mivel elsőként mi alkalmazzuk ezt a megoldást, felhasználóink egyedülálló védelmet fognak élvezni" -- nyilatkozta Agócs Péter, a VirusBuster fejlesztési igazgatója.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról