Szerző: Ady Krisztián

2005. július 20. 14:58

Speciális T-Mobile hitelkártya köti össze mobilunkat és hitelkeretünket

A T-Mobile a Budapest Bankkal együttműködve augusztus 1-től T-Mobile Hitelkártya néven új, mobiltelefonnal is használható hitelkártyát kínál ügyfeleinek. A T-Mobile Hitelkártya egyesíti a klasszikus hitelkártyás vásárlás és a mobil vásárlás előnyeit, a klasszikus hitelkártya funkciókon felül összekapcsolja a hitelkártya hitelkeretét a mobiltelefonnal.

[HWSW] A T-Mobile a Budapest Bankkal együttműködve augusztus 1-től T-Mobile Hitelkártya néven új, mobiltelefonnal is használható hitelkártyát kínál ügyfeleinek. A T-Mobile Hitelkártya egyesíti a klasszikus hitelkártyás vásárlás és a mobil vásárlás előnyeit, a klasszikus hitelkártya funkciókon felül "összekapcsolja" a hitelkártya hitelkeretét a mobiltelefonnal.

Ennek köszönhetően a T-Mobile ügyfelei speciális hitelkártyájuk hitelkeretének terhére mobiltelefonjuk segítségével is vásárolhatnak. A T-Mobile Mobil Vásárlás (m-com) szolgáltatással így többek között mozijegyet, parkolójegyet, lottószelvényt, vásárolhatnak, virágot küldhetnek vagy biztosítást köthetnek. A megoldás lényege, hogy a mobil vásárlásra szolgáló m-com egyenleg a díjmentesen járó dinamikus SIM kártyára telepített alkalmazással a hitelkeretből bármikor bárhol feltölthető lesz. Továbbá a hitelkeret terhére - a T-Mobile ügyfelei bármikor feltölthetik saját vagy bármely más ügyfél Domino egyenlegét is.

A T-Mobile Hitelkártya egy kizárólag itthon használható, Mastercard Electronic típusú kártya, amellyel Magyarországon mintegy 20.000 helyen lehet fizetni, illetve készpénzt felvenni. A T-Mobile Hitelkártya kizárólag a T-Mobile üzleteiben igényelhető és a hitelbírálat kedvező esetben akár 20 perc alatt megtörténhet. Jóváhagyott kártyaigénylés esetén a különleges SIM kártyát azonnal, a helyszínen biztosítják az ügyfél számára.

A T-Mobile Hitelkártyával a hitelbírálattól függően akár 500 ezer forintos hitelkeret is elérhető lesz és a felhasznált összeg akár 45 napig kamatmentes. A hitelkártya készpénzfelvételre is használható a hitelkeret 60 százalékáig. A kártyához kapcsolódó banki hátteret a Budapest Bank biztosítja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról