Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Nincs egység a kártyámon, hívj vissza!

Bodnár Ádám, 2005. július 18. 14:29
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Kártyás mobilosként bizonyára sokakkal előfordult, hogy a rendelkezésre álló összeg egy fontos hívás előtt fogyott el teljesen. Az ilyen helyzetekre kínál megoldást dominósoknak a Híváskérő szolgáltatás, amellyel a tárcsázott T-Mobile-os számra automatikus SMS küldhető.

[HWSW] Kártyás mobilosként bizonyára sokakkal előfordult, hogy a rendelkezésre álló összeg egy fontos hívás előtt fogyott el teljesen. Az ilyen helyzetekre kínál megoldást dominósoknak a Híváskérő szolgáltatás, amellyel a tárcsázott T-Mobile-os számra automatikus SMS küldhető.

Amennyiben már 1 percnyi beszélgetésre sem elegendő az egyenleg és így hívás sem kezdeményezhető, a rendszer augusztus 1-től hálózaton belüli hívásnál fel fogja ajánlani a visszahívás kérését. A hívott fél mobiljára ekkor csak szöveges üzenet érkezik, melynek feladójaként a hívó száma, az üzenetben pedig a visszahívás kérésére vonatkozó üzenet szerepel majd. A szolgáltatás a Domino kártyás mobiltulajdonosok számára előzetes regisztráció nélkül, ingyenesen vehető igénybe, azaz az elküldött SMS is díjmentes.