Szerző: Bodnár Ádám

2005. július 18. 14:29

Nincs egység a kártyámon, hívj vissza!

Kártyás mobilosként bizonyára sokakkal előfordult, hogy a rendelkezésre álló összeg egy fontos hívás előtt fogyott el teljesen. Az ilyen helyzetekre kínál megoldást dominósoknak a Híváskérő szolgáltatás, amellyel a tárcsázott T-Mobile-os számra automatikus SMS küldhető.

[HWSW] Kártyás mobilosként bizonyára sokakkal előfordult, hogy a rendelkezésre álló összeg egy fontos hívás előtt fogyott el teljesen. Az ilyen helyzetekre kínál megoldást dominósoknak a Híváskérő szolgáltatás, amellyel a tárcsázott T-Mobile-os számra automatikus SMS küldhető.

Amennyiben már 1 percnyi beszélgetésre sem elegendő az egyenleg és így hívás sem kezdeményezhető, a rendszer augusztus 1-től hálózaton belüli hívásnál fel fogja ajánlani a visszahívás kérését. A hívott fél mobiljára ekkor csak szöveges üzenet érkezik, melynek feladójaként a hívó száma, az üzenetben pedig a visszahívás kérésére vonatkozó üzenet szerepel majd. A szolgáltatás a Domino kártyás mobiltulajdonosok számára előzetes regisztráció nélkül, ingyenesen vehető igénybe, azaz az elküldött SMS is díjmentes.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról