Szerző: Ady Krisztián

2005. július 18. 13:22

Két új Sagem mobiltelefon a Vodafone kínálatában

Az elmúlt napokban a francia Sagem két új készülékkel jelent meg Magyarországon, melyeket a harmadik hazai szolgáltató, a Vodafone kínálatában találhatunk meg . A belépő kategóriás myX1-2 előre fizetéses (prepaid) csomagban bruttó 10 ezer forintos ár alatt vásárolható meg.

[HWSW] Az elmúlt napokban a francia Sagem két új készülékkel jelent meg Magyarországon, melyeket a harmadik hazai szolgáltató, a Vodafone kínálatában találhatunk meg. A belépő kategóriás myX1-2 előre fizetéses (prepaid) csomagban bruttó 10 ezer forintos ár alatt vásárolható meg.

A myX1-2 alapvetően olyan felhasználóknak készült, akik a mobiltelefon alapfunkcióit (telefonálás, SMS küldés) részesítik előnyben és más, számukra teljesen felesleges funkciókért nem szívesen fizetnének. A készülék ugyanakkor számológéppel, ébresztőórával és beépített kihangosítás funkcióval is rendelkezik.


Sagem myX1-2 és myV-56

A Sagem másik új mobilkészüléke, a myV-56 a vállalat egyik legsikeresebb készülékánek, a myV-55-nek a továbbfejlesztett változata. A bruttó 22 ezer forintos áron kapható telefon ergonómikus billentyűzettel, színes, 65 ezer színű CSTN kijelzővel és beépített fényképezőgéppel rendelkezik. A kamera nem csak fényképezésre, hanem hanggal rendelkező videó rögzítésére és lejátszására is alkalmas. A mobil támogatja az AAC formátumú csengőhangokat is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról