Szerző: Ady Krisztián

2005. július 14. 13:52

Olcsóbban telefonálhatunk haza a Vodafone Passporttal

A Vodafone Magyarország új roaming tarifát vezet be egyes külföldi Vodafone hálózatokkal kapcsolatosan: a Vodafone Passport ingyenes regisztrációt követően lehetővé teszi az előfizetők részére, hogy bizonyos Vodafone és Vodafone Partner hálózatokról kedvezményes áron telefonálhassanak haza, illetve hívhassák az adott ország mobil és vezetékes számait.

[HWSW] A Vodafone Magyarország új roaming tarifát vezet be egyes külföldi Vodafone hálózatokkal kapcsolatosan: a Vodafone Passport ingyenes regisztrációt követően lehetővé teszi az előfizetők részére, hogy bizonyos Vodafone és Vodafone Partner hálózatokról kedvezményes áron telefonálhassanak haza, illetve hívhassák az adott ország mobil és vezetékes számait.

E.T. telefonál haza

A külföldi hálózatokon történő, adott országon belüli, nem emelt díjas számra irányuló hívásindítás esetén hívásonként egyszeri, bruttó 199 Ft-os kapcsolási díjat követően az ügyfél tarifacsomagjához tartozó, csúcsidőn kívüli díjszabás és számlázási egység lép életbe. Amennyiben hazai számot hívunk, a 199 Ft-os díjon túl a csomagunknak megfelelő, adott napszakhoz és célhálózathoz tartozó díjat kell megfizetni, amennyiben ez értelmezhető. Hívásfogadáskor -- bárhonnan érkezzen is a hívás -- forgalmi díjat nem, csak a kapcsolási díjat kell megfizetni.

A Vodafone Passport minden utólag fizető előfizető számára elérhető -- beleértve az üzleti előfizetőket is --, míg az előre fizető, prepaides ügyfelek közül a VitaMAX, VitaMAX City, VitaMAX Uno, VitaMAX Uno Plusz és VitaMAX Duo feltöltőkártyás csomagok tulajdonosai regisztrálhatnak az akciós Vodafone Passportra. A regisztrációhoz csupán a PAS betűkombinációt kell egy SMS-ben elküldeni a 1270-es telefonszámra, illetve ugyanezen a számon az ügyfélszolgálaton keresztül lehet megrendelni a szolgáltatást.

17 országban kedvezményes

A Vodafone Passport tarifát a regisztrációs kérést követően 24 órán belül aktiválja a Vodafone, eredményességéről SMS értesítést küld arra a telefonszámra, amelyről a regisztrációs kérés beérkezett. Az SMS-es aktiválás pár másodperc alatt megtörténik.

A Vodafone Passport mától, 2005. július 14-től az alábbi országok megjelölt hálózatain vehető igénybe: Albánia (Vodafone), Belgium (Proximus), Egyesült-Királyság (Vodafone), Franciaország (SFR), Görögország (Vodafone), Hollandia (Vodafone), Írország (Vodafone), Málta (Vodafone), Németország (Vodafone), Olaszország (Vodafone), Portugália (Vodafone), Spanyolország (Vodafone), Svájc (Swisscom), Svédország (Vodafone), Ausztrália (Vodafone), Új-Zéland (Vodafone) és Japán (Vodafone).

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról