Szerző: bzd

2000. június 12. 21:23

Meleg van...

HIRDETÉS

Valami kibírhatatlan milyen meleg van mostanában. Ez a hőség embert és gépet egyaránt próbára tesz. És nekem pont ebben a hőségben sikerült eltörnöm a víztartályom, tehát 30 liter helyett csak 17 liter hűti most a gépet, ami igencsak hamar felmelegszik. 32°C-os szobahőmérséklet mellett 5 óra alatt 23°C-ról 39°C-ra melegedett a hűtővíz, amit már nem is bírt fagyás nélkül a proci. Az a baj, hogy az alkalmazott hűtések 90%-a nagyban függ a környezet hőmérsékletétől. Mivel légkondim nincsen, ezért remélem jövő ilyenkor már egy zárt rendszerű gázkondenzációs hűtéssel szállhatok szembe a kánikulával. Az enyhülés beálltáig kénytelen leszek kútvizet használni. Annak a hőmérséklete kb. az éves középhőmérséklettel egyenlő, most hidegebb mint a csapvíz, így később is melegszik fel.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 10:48

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.