Szerző: Bodnár Ádám

2005. július 8. 10:53

Kecskeméten teszteli telefonszolgáltatását a FiberNet

A FiberNet Kommunikációs Rt. hamarosan megkezdi a VoIP technológián alapuló telefonszolgáltatásának tesztelését a kecskeméti kábelhálózatán. Kétszáz internetelőfizető egy hónapon át ingyen próbálhatja ki Magyarország harmadik legnagyobb kábeltelevíziós társaságának legújabb szolgáltatását.

[HWSW] A FiberNet Kommunikációs Rt. hamarosan megkezdi a VoIP technológián alapuló telefonszolgáltatásának tesztelését a kecskeméti kábelhálózatán. Kétszáz internetelőfizető egy hónapon át ingyen próbálhatja ki Magyarország harmadik legnagyobb kábeltelevíziós társaságának legújabb szolgáltatását.

A kiválasztott ügyfelek a teszt időszaka alatt mintegy 900 perc csúcsidőn kívüli helyi beszélgetést kezdeményezhetnek, ezenkívül korlátlanul és ingyenesen beszélgethetnek a FiberNet hálózatán belül. A telefonszolgáltatás a kábelmodemre kötött hagyományos telefonkészülékkel vehető igénybe, amelyet a cég biztosít.

A vállalat a telefonszolgáltatás kereskedelmi bevezetését jövő tavasszal tervezi és várhatóan minden olyan településen elérhetővé teszi, ahol internetszolgáltatással már jelen van. A FiberNet az új szolgáltatást a hagyományos telefonszolgáltatásnál kedvezőbb, kapcsolási díj nélküli tarifákkal kívánja elindítani. A társaság elképzelései szerint számos kényelmi szolgáltatást (mint például hangposta vagy hívástartás) is biztosít majd a leendő előfizetőknek.

A HackerRank 2020-as, 116.000 fejlesztő válaszaiból készült kutatása szerint a legtöbbjük a Go-t szeretné megtanulni következőleg, amely eredménynek az okait most ebben a cikkben szedtük össze.

a címlapról