Szerző: Bodnár Ádám

2005. július 07. 15:29:58

Ingyen csoportmunka-megoldás az IBM-től

Szeptember 15-ig ingyenesen elérhető az IBM Workplace Services Express, amely csoportmunka-megoldást biztosít egy vállalat munkatársai számára. A 2300 euró értékű húszfelhasználós licenc korlátlan ideig érvényes, s egy éven keresztül térítésmentes a szoftvertámogatás és az upgrade is.

[HWSW] Szeptember 15-ig ingyenesen elérhető az IBM Workplace Services Express, amely csoportmunka-megoldást biztosít egy vállalat munkatársai számára. A 2300 euró értékű húszfelhasználós licenc korlátlan ideig érvényes, s egy éven keresztül térítésmentes a szoftvertámogatás és az upgrade is.

Az IBM Workplace lényege, hogy egységes keretbe foglalja az ügyféloldali alkalmazásokat, s az egyes összetevőkből igény szerint, személyre, munkakörre szabottan állítható össze az adott felhasználó számára szükséges munkakörnyezet. A csoporttagokhoz dokumentumkönyvtárak rendelhetők, amelyekben fájlokat lehet létrehozni, szerkeszteni, megosztani. Levelezőrendszer és könnyen használható csevegő funkció növeli a kommunikáció hatékonyságát.

Beépített dokumentumszerkesztőkkel állíthatók elő az egyszerű dokumentumok, táblázatok, prezentációk, de a Microsoft Office csomagjai és a már meglévő levelező rendszerek (az IBM Lotus Domino, Microsoft Exchange, POP3/IMAP) is teljes körűen integrálhatók, gyártósemlegesen, operációs rendszertől függetlenül.

a címlapról