Szerző: Ady Krisztián

2005. július 7. 13:40

Tovább csökkenti LCD-monitorai válaszidejét a Samsung

A Samsung Electronics két újabb LCD-monitort dob piacra hazánkban a nyár folyamán: a 17 hüvelykes 730BF és a 19 hüvelykes 930BF monitorokba épített kijelző minden eddiginél alacsonyabb válaszidővel rendelkezik. A mindössze 4 milliszekundumos válaszidőt a Samsung saját fejlesztésű RTA (Response Time Accelerator) áramköre tette lehetővé.

[HWSW] A Samsung Electronics két újabb LCD-monitort dob piacra hazánkban a nyár folyamán: a 17 hüvelykes 730BF és a 19 hüvelykes 930BF monitorokba épített kijelző minden eddiginél alacsonyabb válaszidővel rendelkezik. A mindössze 4 milliszekundumos válaszidőt a Samsung saját fejlesztésű RTA (Response Time Accelerator) áramköre tette lehetővé.

A két új monitort a koreai vállalat elsősorban a multimédiás alkalmazások felhasználóinak és professzionális tervezőknek kínálja. A Samsung a 4 ms-os válaszidőt nem csak kiélezett, a valós használat során ritkán előforduló helyzetekben, hanem például a videolejátszás során előfordulő közepes fényerejű színváltásoknál is biztosítja, így valóban csökkenhet az elmosódottság, a professzionális tervezőprogramok (mint például a CAD) használatakor pedig a villódzás.

a címlapról