Szerző: Bodnár Ádám

2005. július 7. 11:37

Fával burkolta luxustelefonját a Siemens

Korlátozott példányszámban dobja piacra új luxustelefonját a Siemens. A Limited Edition SK65 Burlwood készülék érdekessége, hogy a burkolata nem valamilyen különleges nemesfém vagy textil, nem is valamelyik híres divattervező tervezte, a telefon hátlapja nyers fa. A vállalat állítása szerint minden egyes készülék teljesen másképp néz ki. A fából készült hátlap közepén egy gravírozott acéllap hirdeti, hogy korlátozott példányszámú készülékkel van dolgunk. Az SK65 speciális változata e hónaptól lesz kapható a Siemens online üzletében.

[HWSW] Korlátozott példányszámban dobja piacra új luxustelefonját a Siemens. A "Limited Edition SK65 Burlwood" készülék érdekessége, hogy a burkolata nem valamilyen különleges nemesfém vagy textil, nem is valamelyik híres divattervező tervezte, a telefon hátlapja nyers fa. A vállalat állítása szerint minden egyes készülék teljesen másképp néz ki. A fából készült hátlap közepén egy gravírozott acéllap hirdeti, hogy korlátozott példányszámú készülékkel van dolgunk. Az SK65 speciális változata e hónaptól lesz kapható a Siemens online üzletében.

A telefon amúgy is extravagáns külseje egy üzenetkezelésre kihegyezett, teljes QWERTY billentyűzettel rendelkező mobiltelefont takar. Az SK65 120x47x 22 mm méretű és meglehetősen nehéz, 144 gramm, bár ez az adat a "normál" változatra vonatkozik, nem a fából készült hátlapos kivitelre. A 132x176 pixeles, TFT kijelző 65 ezer szín megjelenítésére képes, az akkumulátor pedig 5 óra beszélgetési vagy 250 óra készenléti időt ígér.

A GSM hálózatokon használható mobiltelefon háromsávos, GPRS adatátvitelre is képes, az online tartalmakat WAP 2.0-kompatibilis böngészőjével lehet megtekinteni. A beépített e-mail kliens POP3 és IMAP4 szerverekről kérheti le e-mailjeinket. A készülék a napjainkban már alapvetőnek számító Bluetooth csatlakozást is lehetővé teszi, illetve vállalati Blackberry szerverhez is csatlakozhat. A telefonban 64 megabájt memória található.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról