Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Lassult a növekedés a félvezetőiparban

Bodnár Ádám, 2005. július 05. 10:01
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Májusban enyhén lassult a félvezetők forgalmának növekedése, azonban a számítógépek és a mobiltelefonok iránti igény miatt a piac továbbra is bővül. Tavaly májushoz képest az eladások 4,1 százalékkal nőttek, de áprilishoz képest 0,5 százalékkal visszaestek -- adta hírül a World Semiconductors Trade Statistics szövetség.

[HWSW] Májusban enyhén lassult a félvezetők forgalmának növekedése, azonban a számítógépek és a mobiltelefonok iránti igény miatt a piac továbbra is bővül. Tavaly májushoz képest az eladások 4,1 százalékkal nőttek, de áprilishoz képest 0,5 százalékkal visszaestek -- adta hírül a World Semiconductors Trade Statistics szövetség.

A legélénkebb kereslet továbbra is a Távol-Keleten volt érzékelhető, itt az eladások 11 százalékkal nőttek tavaly májushoz képest, bár a növekedés lassulását jól jelzi hogy áprilisban a fellendülés még 14 százalékos volt. Az európai és amerikai chipeladások 0,1 százalékkal nőttek, Japánban azonban 2,7 százalékkal visszaestek.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.