Szerző: Bodnár Ádám

2005. július 4. 10:45

Zenélő Sushi

A memóriamoduljairól ismert TwinMOS bemutatta Sushi névre keresztelt MP3-játszóját, amely rendkívül kis méretével és tömegével hívja fel magára a figyelmet. A készülék csupán 53x28x20 milliméter méretű és elemmel együtt is csak 25 grammot nyom. A Sushi MP3, WMA és WAV formátumú állományok megszólaltatására képes, amelyeket USB2.0 csatlakozáson lehet rá feltölteni.

[HWSW] A memóriamoduljairól ismert TwinMOS bemutatta "Sushi" névre keresztelt MP3-játszóját, amely rendkívül kis méretével és tömegével hívja fel magára a figyelmet. A készülék csupán 53x28x20 milliméter méretű és elemmel együtt is csak 25 grammot nyom. A Sushi MP3, WMA és WAV formátumú állományok megszólaltatására képes, amelyeket USB2.0 csatlakozáson lehet rá feltölteni.

A lejátszó kiviteltől függően 128, 256 vagy 512 megabájt memóriát tartalmaz, kijelzője nincsen, ezt gombokkal pótolták a tervezők. Az egyszerű kezelhetőség érdekében szinte minden funkciónak saját gombja van. A gyártó állítása szerint a Sushi egy AAA elemmel akár 8 órán át is képes folyamatosan szolgáltatni a zenét, amelyet a felhasználó 5 előre beállított hangképpel igazíthat a saját ízléséhez.

A HackerRank 2020-as, 116.000 fejlesztő válaszaiból készült kutatása szerint a legtöbbjük a Go-t szeretné megtanulni következőleg, amely eredménynek az okait most ebben a cikkben szedtük össze.

a címlapról