HWSW

Kedvezőbb T-Mobile roamingtarifák a nyaralás idejére

[HWSW]A T-Mobile új roamingtarifákat vezet be július 1-től: az eddigi mobilszolgáltatónkénti díjazást egységes országonkénti díjazás váltja fel. A változással egyidőben megújul a World Class roaming díjcsomag is. A július 1-től életbe lépő roaming díjszabással egy adott országban ezentúl egyszerű és tervezhető lesz a mobilhasználat, ugyanis függetlenül attól melyik roaming partner hálózatát használjuk, mindig ugyanannyit kell fizetni.

[HWSW]A T-Mobile új roamingtarifákat vezet be [1] július 1-től: az eddigi mobilszolgáltatónkénti díjazást egységes országonkénti díjazás váltja fel. A változással egyidőben megújul a World Class roaming díjcsomag is. A július 1-től életbe lépő roaming díjszabással egy adott országban ezentúl egyszerű és tervezhető lesz a mobilhasználat, ugyanis függetlenül attól melyik roaming partner hálózatát használjuk, mindig ugyanannyit kell fizetni.

Az új roaming díjakkal és azok alkalmazásával összhangban megújul a World Class díjcsomag is, amelyben az általános feltételek változása mellett a percdíjak csökkennek és tucatnyi kiemelt hálózatban további kedvezményekkel lehet telefonálni. Az új díjak mellett július 1. és augusztus 31. között a T-Mobile csoport minden hálózatában 50 százalékkal csökken a hívásfogadás díja is. Az olcsóbb mobilhasználat a társaság ügyfelei számára automatikusan, külön eljárás nélkül igénybe vehető.

Ennek köszönhetően az érintett országok T-Mobile hálózatain -- idén már Horvátországban és Szlovákiában is -- az akció időszakában a fogadott hívások percdíja a felére csökken. A kedvezményes hívásfogadás Ausztria, az Amerikai Egyesült Államok, Csehország, Hollandia, Horvátország, Nagy-Britannia, Németország és Szlovákia T-Mobile hálózatain lehetséges.

A cikkben hivatkozott linkek:
[1] http://www.t-mobile.hu/egyeni/rolunk/sajtokozlemenyek/sajtokozlemeny_20050630.shtml
A cikk adatai:
//www.hwsw.hu/hirek/29257/kedvezobb-t-mobile-roamingtarifak-a-nyaralas-idejere.html
Író: Ady Krisztián ()
Dátum: 2005. június 30. 13:24
Rovat: vállalati it