:

Szerző: Ady Krisztián

2005. június 30. 11:22

Már internetezni is olcsóbban lehet a TELE2-vel

Már nem csak a hanghívások területén, hanem az úgynevezett nyílt dialup, azaz nyílt betárcsázós internet terén is olcsóbb alternatívát nyújt a TELE2. A júniusi Budapesti bevezetést követően július 1-től a T-Com valamennyi körzetében elérhető lesznek olcsóbb dialup percdíjai.

[HWSW] Már nem csak a hanghívások területén, hanem az úgynevezett nyílt dialup, azaz nyílt betárcsázós internet terén is olcsóbb alternatívát nyújt a TELE2. A júniusi Budapesti bevezetést követően július 1-től a T-Com valamennyi körzetében elérhető lesznek olcsóbb dialup percdíjai.

A TELE2 a T-Com Nyílt Internet szolgáltatásának percdíjaihoz képest 7 órától éjfélig 20 százalékkal kevesebbet, azaz percenként bruttó 4 Ft-ot, éjféltől reggel 7-ig pedig közel 7 százalékkal kevesebbet, percenként bruttó 2,80 Ft-ot számláz hasonló, internetelérést is tartalmazó szolgáltatásáért, kapcsolási díj pedig nincs. A jelenlegi TELE2 előfizetők külön regisztráció nélkül vehetik igénybe a szolgáltatást, csupán a 0651661502 számot kell tárcsázniuk TELE2 felhasználói névvel és jelszóval a T-Com szolgáltatási területéről.

A keskenysávú internetszolgáltatást még mindig sokan használják Magyarországon, az internetezők jelentős része még mindig analóg modemet, vagy ISDN-kapcsolatot használ a világháló tartalmának eléréséhez.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 22:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.