Szerző: Bodnár Ádám

2005. június 24. 14:55

Korábbi Microsoft-vezető lett az Oracle elnöke

Gregory Maffei lett az Oracle új elnöke és pénzügyi igazgatója -- adta hírül a Wall Street Journal. Maffei 1993-ban került a Microsofthoz és 1997-ben nevezték ki pénzügyi igazgatóvá, végül 2000-ben a 360Networks távközlési cég kedvéért hagyta el Redmondot. Maffei jelenleg 45 éves, diplomáját a Harvardon szerezte.

HIRDETÉS

[HWSW] Gregory Maffei lett az Oracle új elnöke és pénzügyi igazgatója -- adta hírül a Wall Street Journal. Maffei 1993-ban került a Microsofthoz és 1997-ben nevezték ki pénzügyi igazgatóvá, végül 2000-ben a 360Networks távközlési cég kedvéért hagyta el Redmondot. Maffei jelenleg 45 éves, diplomáját a Harvardon szerezte.

Az Oracle-nek március óta nem volt pénzügyi igazgatója, akkor hagyta el a céget Harry You, aki a BearingPointhoz -- korábbi nevén KPMG Consultinghoz -- igazolt. Harry You tavaly júliusban csatlakozott az Oracle-hez pénzügyi vezetőként, amikor a korább pénzügyi vezért, Jeff Henleyt az igazgatótanács elnökévé nevezték ki. You korábban a BearingPoint egyik legnagyobb riválisának, az Accenture-nek a pénzügyi igazgatójaként dolgozott.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 01:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.