Szerző: Bodnár Ádám

2005. június 24. 13:08

Mobiltelefonon is élőben nézhető lesz a Kapcsolat koncert

A T-Mobile a vasárnapi Kapcsolat koncert egészét élőben közvetíti a társaság 3G tesztjében résztvevő ügyfelek mobiltelefonjaira. Ezzel megvalósul az első hazai 3G közvetítés, amelyet a jövőben várhatóan egyre több hasonló követ majd. A műsor a T-Zones portálon lesz látható.

[HWSW] A T-Mobile a vasárnapi Kapcsolat koncert egészét élőben közvetíti a társaság 3G tesztjében résztvevő ügyfelek mobiltelefonjaira. Ezzel megvalósul az első hazai 3G közvetítés, amelyet a jövőben várhatóan egyre több hasonló követ majd. A műsor a T-Zones portálon lesz látható.

A 3G tesztelése -- partnerek és egyéni előfizetők bevonásával -- a kereskedelmi szolgáltatás bevezetéséig tart, ennek időpontját a T-Mobile egyelőre nem hozta nyilvánosságra. A tesztben résztvevők a számukra biztosított Nokia 6680 mobiltelefonokkal, illetve Option Fusion kártyatelefonokkal próbálhatják ki a 3G legfontosabb újdonságait, köztük a videohívást, az akár 384 kbps sebességű letöltést, a T-Zones új, 3G portálját, valamint a Hír Expressz szolgáltatást. A tesztidőszak alatt a 3G szolgáltatások ingyenesen elérhetők.

a címlapról