Szerző: Bodnár Ádám

2005. június 24. 11:01

Dunaújvárosi LAN-party

Idén júliusban immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre Dunaújváros kedvelt számítógépes összejövetele, a D-Lan . A versenyek helyszíne, az első három alkalomhoz hasonlóan a Dunaferr Szakközép és Szakiskola tagozatának sportcsarnoka lesz, ahol nagyjából 120 játékos vehet részt a küzdelmekben. Az egyre ismertebb rendezvényen a résztvevők Counter-Strike, Need For Speed Underground 2 és Warcraft III. játékokban mérhetik össze tudásukat. A versenyre június 30-ig lehet interneten asztalt foglalni 500 forintos nevezési díj fejében. A nézelődőknek a belépés ingyenes.

[HWSW] Idén júliusban immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre Dunaújváros kedvelt számítógépes összejövetele, a D-Lan. A versenyek helyszíne, az első három alkalomhoz hasonlóan a Dunaferr Szakközép és Szakiskola tagozatának sportcsarnoka lesz, ahol nagyjából 120 játékos vehet részt a küzdelmekben. Az egyre ismertebb rendezvényen a résztvevők Counter-Strike, Need For Speed Underground 2 és Warcraft III. játékokban mérhetik össze tudásukat. A versenyre június 30-ig lehet interneten asztalt foglalni 500 forintos nevezési díj fejében. A nézelődőknek a belépés ingyenes.

A verseny növekvő elismertségét jelzi, hogy idén minden eddiginél több támogató segíti a zavartalan lebonyolítást. A rendezvényt számos helyi vállalkozás, valamint vezető hazai disztribútorok támogatják nagy értékű felajánlásaikkal. A népszerűsítésért és a beszámolókért az online médiumok közül a GameStar Online, a HardwareOC, a HWSW, a JOX.hu, a Prohardver és a Radikalmod vállalnak kiemelkedő szerepet. A rendezvényről beszámolóval jelentkezik a két legismertebb hazai játékmagazin, a GameStar és a PC GURU.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról