:

Szerző: Ady Krisztián

2005. június 30. 15:23

Két új mobiltelefon a Siemenstől

A Siemens Hamburgban mutatta be két legújabb, felsőkategóriás mobiltelefonját. Az elsősorban üzletemberek számára fejlesztett S75 EDGE-támogatásával, míg az SL75-ös készülék 1,3 megapixeles kamerájával és kavics formájával hívhatja fel magára a figyelmet.

[HWSW] A Siemens Hamburgban mutatta be két legújabb, felsőkategóriás mobiltelefonját. Az elsősorban üzletemberek számára fejlesztett S75 EDGE-támogatásával, míg az SL75-ös készülék 1,3 megapixeles kamerájával és kavics formájával hívhatja fel magára a figyelmet.

S75

A Siemens S75 üzleti készülék beépített szervezője mellett multimédiás képességekkel is rendelkezik. A Bluetooth-os, nagy felbontású kamerával szerelt mobil MP3-lejátszóját egyetlen gombnyomással elindíthatjuk e-mail olvasás vagy SMS-írás közben is. Az S75 támogatja az EDGE/GPRS technológiát.

Az egyesített mappa az e-maileken és a szöveges üzeneteken kívül a beérkezett telefonhívások számát is megjeleníti, valamint figyelmeztet a fontos időpontokra, találkozókra. A készülékhez tartozó 128 megabájtos RS-MMC memóriakártyára illetve a 20 megabájtnyi memóriába több mint két órányi cd-minőségű zenei anyag fér el.

SL-75

Az SL75 kavicsra -- vagy szappanra -- emlékeztető, lekerekített formája illeszkedik a kézbe, fémes, csillogó hatást keltő külseje pedig letisztult megjelenést és élénkséget kölcsönöz a telefonnak. A médialejátszó és a digitális kamera egyszerűen működtethetők a billentyűzet használata nélkül, a telefon csukott állapotában is.

A telefon 1,3 megapixeles, LED-es vakuval és ötszörös digitális zoom-mal ellátott kamerával, video- és MP3-lejátszóval, MMS- és e-mail-funkcióval valamint Bluetooth-szal és USB-kapcsolattal rendelkezik. 52 megabájtnyi belső memóriája elegendő helyet biztosít a multimédiás tartalmak tárolására.

A Siemens S-75 és SL-75 készülékek várhatóan 2005 szeptemberétől vásárolhatók meg a hazai üzletekben és mobilszolgáltatók kínálatában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 10:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.