Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Új vezető irányítja a Microsoft nemzetközi terjeszkedését

Bodnár Ádám, 2005. június 21. 14:54
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Microsoft tegnap Jean-Philippe Courtois-t nevezte ki a Microsoft International elnökévé. A vezető ezt megelőzően a Microsoft európai, közel-keleti és afrikai régiójának (EMEA) vezérigazgatója volt. Courtois mostantól az EMEA régió országai mellett teljes körű felelősséggel tartozik a Microsoft működéséért Japánban, Kínában, Ázsiában és a Csendes-óceán térségében, Latin-Amerikában, valamint a feltörekvő piacokon.

hirdetés
[HWSW] A Microsoft tegnap Jean-Philippe Courtois-t nevezte ki a Microsoft International elnökévé. A vezető ezt megelőzően a Microsoft európai, közel-keleti és afrikai régiójának (EMEA) vezérigazgatója volt. Courtois mostantól az EMEA régió országai mellett teljes körű felelősséggel tartozik a Microsoft működéséért Japánban, Kínában, Ázsiában és a Csendes-óceán térségében, Latin-Amerikában, valamint a feltörekvő piacokon.

Az a tény, hogy a Microsoft ekkora figyelmet fordít a nemzetközi tevékenységének megerősítésére, egyértelműen tükrözi a nemzetközi jelenlét további kiterjesztésére irányuló törekvéseket. Jean-Philippe Courtois új munkakörében feladata a nemzetközi értékesítési, marketing és szolgáltatási tevékenységek koordinálása lesz.

Courtois helyét a Microsoft EMEA régiójának elnökeként Neil Holloway veszi át, aki korábban az EMEA értékesítési, marketing és szolgáltatásokért felelős elnökhelyettese volt. Holloway mostantól a Microsoft Párizsban székelő EMEA központjának működéséért lesz felelős, amely lefedi Nyugat-Európát, Közép- és Kelet-Európát, a Közel-Keletet és Afrikát.

A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.