:

Szerző: Ady Krisztián

2005. június 15. 14:11

Ingyenes videotelefonálás az év végéig a Pannon GSM előfizetőknek

A T-Mobile akciója kicsalogatta a nyuszit a bokorból: a Pannon GSM bejelentette, hogy ügyfelei ingyenesen, korlátozások nélkül videótelefonálhatnak a Pannon GSM épülő harmadik generációs hálózatán, egészen az év végéig.

[HWSW] A T-Mobile akciója kicsalogatta a nyuszit a bokorból: a Pannon GSM bejelentette, hogy ügyfelei ingyenesen, korlátozások nélkül videótelefonálhatnak a Pannon GSM épülő harmadik generációs hálózatán, egészen az év végéig.

Csak megfelelő telefon kell

Az új szolgáltatásokat megfelelő, 3G-s készülékkel minden pannonos igénybe veheti, az erre alkalmas telefonok most kedvezményesen vásárolhatók meg az "egyet fizet kettőt kap" akció keretein belül a Pannon GSM kiemelt bemutatótermeiben. A Budapest belső kerületeiben, a belváros pesti oldalán mától hozzáférhető az harmadik generációs hálózat maximum 384 kbit/s-os sávszélességet biztosít a mobil netezésre, letöltésre és videotelefonálásra.

Az év végéig minden Pannon GSM-előfizető ingyenesen videótelefonálhat, de a 1745-ös számon hívható videóügyfélszolgálaton regisztráló első 1500 számlás előfizető ezen felül kedvezményes multimédiás csomagot is kap, akik az ingyenesen használható videóhívási szolgáltatás mellett december 31-éig, díjmentesen küldhetnek MMS üzeneteket és díjmentesen internetezhetnek, WAP-ozhatnak is a Pannon GSM hálózatán.

Kiszabadítják Dezsőt

A Pannon GSM harmadik generációs hálózata ezzel megkezdte nyilvános, tesztüzemű működését. A februárban bevezetett mobil szélessávú szolgáltatások (nagy sávszélességű adatletöltés, zeneletöltés, mobil videó, más üzleti megoldások) elérhetősége is kibővült, már Budapest és a Balaton környékének teljes területén, valamint nagyobb vidéki városokban is elérhető a szolgáltatás.


Boltokban a Nokia 6680

A Pannon GSM mobil szélessávú hálózatának újabb bővítését látványos rendezvénnyel köti össze ma délután 18 órától a Westend City Center bejáratánál, Dezső kalitkájánál. A mobiltársaság bemutatja új szolgáltatásait, bárki kipróbálhatja a mobiltelefonálást, a minden eddiginél gyorsabb mobil internetezést. Az érdeklődők nyereményjátékokon is részt vehetnek, illetve megtekinthetik a Unique zenekar koncertjét.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 10:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.