Szerző: Bodnár Ádám

2005. június 13. 12:38

Új szereplő a lakossági telefonpiacon

Mától olcsóbban telefonálhatnak a Datanet otthoni ADSL-előfizetői, a vállalat ígérete szerint a számukra nyújtott Dataphone 1514 szolgáltatás csúcsidőben a versenytársaknál 10 százalékkal alacsonyabb vezetékes percdíjakat kínál. A számlázás másodperc alapon történik, és kapcsolási díjat sem kell fizetni.

HIRDETÉS

[HWSW] Mától olcsóbban telefonálhatnak a Datanet otthoni ADSL-előfizetői, a vállalat ígérete szerint a számukra nyújtott Dataphone 1514 szolgáltatás csúcsidőben a versenytársaknál 10 százalékkal alacsonyabb vezetékes percdíjakat kínál. A számlázás másodperc alapon történik, és kapcsolási díjat sem kell fizetni.

A Dataphone 1514-et a cég 2005 áprilisában kísérleti jelleggel hatezer ADSL-előfizető lakásába kötötte be, a kedvező visszajelzések miatt mostantól azonban minden, Magyar Telekom területen levő ADSL-előfizetője számára elérhetővé teszi. A cég tervei szerint a Dataphone 1514 még az idén más területeken is elérhető lesz, valamint fontolóra veszik a termék önálló, ADSL-től független értékesítését is.

A Datanet 1514 használatához nincs szükség szerződésre vagy műszaki beállításra, elég csupán a hívott szám előtt a 1514-es előválasztó számot tárcsázni. A vállalat weboldalán látható tarifatáblázat szerint így csúcsidőben egy percnyi helyi hívás csak 9 forint 3 fillérbe kerül, csúcsidőn kívül pedig csupán 4 forint 90 fillért számláznak.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 14:36

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.