Szerző: Bodnár Ádám

2005. június 10. 10:03

Megemelte negyedéves kilátásait az Intel

Az Intel a noteszgépekbe szánt processzorok iránti kereslet erőssége miatt némileg megemelte második negyedéves forgalmi előrejelzését, valamint a bruttó nyereséghányadra vonatkozó prognózisát. Utóbbi a mobil processzorok magasabb árának, a rajtuk elért magasabb haszonnak köszönhető.

[HWSW] Az Intel a noteszgépekbe szánt processzorok iránti kereslet erőssége miatt némileg megemelte második negyedéves forgalmi előrejelzését, valamint a bruttó nyereséghányadra vonatkozó prognózisát. Utóbbi a mobil processzorok magasabb árának, a rajtuk elért magasabb haszonnak köszönhető.

A világ legnagyobb chipgyártója 9,1 és 9,3 milliárd dollár közötti bevételre számít a második negyedévben, szemben az áprilisban közzétett előrejelzéssel, amelyben még csak 8,6 és 9,2 milliárd dollár közötti forgalmat valószínűsített. A bruttó nyereséghányad a legújabb előrejelzés szerint 57 százalék lesz, szemben a korábban várt 56 százalékkal.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról