Szerző: Bodnár Ádám

2005. június 8. 09:13

Tizenhat megabites ADSL az Externettől

Az Externet Magyarországon elsőként indít 16 Mbit/s sávszélességű ADSL szolgáltatást. A főként üzleti előfizetőknek ajánlott PowerDSL QUATTRO a 16Mbit/s letöltési sebesség mellett 2Mbit/s feltöltési sebességet nyújt, a drága bérelt vonali kapcsolat árának töredékéért. Jelenleg egy 2 Mbit/s sávszélességű bérelt vonali internetkapcsolat havi nettó 250 ezer forint körüli áron érhető el, ezzel szemben a 16 megabites PowerDSL QUATTRO már jóval olcsóbban előfizethető -- az Externet és a HWSW együttműködésének köszönhetően lapunk hasábjain is .

[HWSW] Az Externet Magyarországon elsőként indít 16 Mbit/s sávszélességű ADSL szolgáltatást. A főként üzleti előfizetőknek ajánlott PowerDSL QUATTRO a 16Mbit/s letöltési sebesség mellett 2Mbit/s feltöltési sebességet nyújt, a drága bérelt vonali kapcsolat árának töredékéért. Jelenleg egy 2 Mbit/s sávszélességű bérelt vonali internetkapcsolat havi nettó 250 ezer forint körüli áron érhető el, ezzel szemben a 16 megabites PowerDSL QUATTRO már jóval olcsóbban előfizethető -- az Externet és a HWSW együttműködésének köszönhetően lapunk hasábjain is.

Pórffy András, az Externet ügyvezető igazgatója szerint a PowerDSL QUATTRO négy darab 4 Mbit/s sebességű vonalat kapcsol össze, így többszörösen redundáns kapcsolat jön létre az internetszolgáltató és az előfizető között. A szolgáltatás minőségét az előfizetői oldalon professzionális router biztosítja, ennek köszönhetően a PowerDSL Quattro a szokványos üzleti internethozzáférés biztosításán felül szerverek üzemeltetésére is alkalmas.

Az Externet a PowerDSL Quattro bevezetésével egyidőben Budapesten mikrohullámú internet szolgáltatást indít WaveMAX néven. A szintén üzleti előfizetőknek kínált szolgáltatás bérelt vonallal megegyező színvonalú, szimmetrikus hozzáférést tesz lehetővé akár 6 Mbit/s sávszélességgel, és azokon a területeken is telepíthető, ahol ADSL hozzáférés nem vehető igénybe. A WaveMAX akár 24 órán belül kiépíthető, így nem csak hosszú távú megoldásként alkalmazható, de kiváló lehetőség időszakos rendezvényekre, ahol fontos a stabil és gyors internetkapcsolat.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 10:14

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.