Szerző: Ady Krisztián

2005. június 7. 16:09

A harmadik negyedévtől lesz kapható itthon a 3G-s Sony Ericsson V600i

A Vodafone a harmadik negyedévtől, a Vodafone Magyarország 3G hálózatának elindulásával egyidőben dobja majd piacra a Sony Ericsson kifejezetten Vodafone számára tervezett, V600i harmadik generációs UMTS-telefonját . A V600i a harmadik generációs hálózatok minden előnyét képes kihasználni, beleértve a videotelefonálási lehetőséget, valamint a zenei, képi és egyéb mobiltartalmak nagy sebességű letöltését a Vodafone live!-ról.

HIRDETÉS

[HWSW] A Vodafone a harmadik negyedévtől, a Vodafone Magyarország 3G hálózatának elindulásával egyidőben dobja majd piacra a Sony Ericsson kifejezetten Vodafone számára tervezett, V600i harmadik generációs UMTS-telefonját. A V600i a harmadik generációs hálózatok minden előnyét képes kihasználni, beleértve a videotelefonálási lehetőséget, valamint a zenei, képi és egyéb mobiltartalmak nagy sebességű letöltését a Vodafone live!-ról.

A Sony Ericsson legújabb készülékeke függőlegesen tartva továbbra is telefonként, vízszintesen pedig fényképezőgépként használható, melynek gyors aktiválásáról az 1,3 megapixeles beépített kamera aktív lencsefedele gondoskodik. A V600i telefon 1,8 hüvelykes 262 ezer színű TFT-kijelzővel rendelkezik, USB-n keresztül is szinkronizálható, de akár Bluetooth vezeték nélküli felületen is összeköthető asztali számítógéppel vagy tenyérgéppel.

Az FM-rádiót is tartalmazó készülékben 32 megabájtnyi, sajnos nem bővíthető memória kapott helyet, melyben a játékokat, képeket és zenéket tárolhatjuk. Az UMTS hálózatokon 2,1 órányi beszélgetési és 290 órányi készenléti időre képes harmadik generációs telefon a GSM-hálózatokon jóval hosszabb ideig működhet, akár 8 órás beszélgetési időre is képes a Sony Ericsson szerint.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 19:56

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.