Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Új mobil grafikus processzor az ATI-tól

Bodnár Ádám, 2005. június 06. 16:33
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Az ATI Technologies bejelentette méltán népszerű Radeon X800 XT grafikus chipjének mobil változatát. A Mobility Radeon család legújabb tagja 12 helyett immár 16 pixel futószalaggal és 6 vertexfeldolgozó egységgel, 256 bites memóriabusszal és GDDR3 memóriával rendelkezik, a gyártó szerint a ma elérhető mobil videochipek közül a legnagyobb teljesítményt nyújtja.

hirdetés
[HWSW] Az ATI Technologies bejelentette méltán népszerű Radeon X800 XT grafikus chipjének mobil változatát. A Mobility Radeon család legújabb tagja 12 helyett immár 16 pixel futószalaggal és 6 vertexfeldolgozó egységgel, 256 bites memóriabusszal és GDDR3 memóriával rendelkezik, a gyártó szerint a ma elérhető mobil videochipek közül a legnagyobb teljesítményt nyújtja.

Az ATI közleménye szerint a Mobility Radeon X800 XT ideális játékok futtatására és a processzor elsőként kifejezetten játékra szánt noteszgépekben kap majd helyet. A Mobility Radeon X800 XT köré olyan PC-gyártók építenek majd notebookokat, mint az Alienware, a VoodooPC és a HyperSonic.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!